Salată marocană de morcovi și naut cu cotlet de porc
Salata marocană de morcovi și năut cu cotlet de porc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 594 calorii, 41G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, chimen măcinat, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de morcovi de năut condimentată marocan, Cotlet De Miel Cu Năut Și Morcov Sote, și Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucul de lămâie, coaja, mierea, harissa și chimenul într-un castron mediu.
Adăugați 1/4 cană de ulei și condimentați cu sare și piper.
Adăugați morcovi, năut, pătrunjel și mentă și aruncați până se combină bine. Pune deoparte.
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper.
Încălziți o tigaie grea din oțel inoxidabil sau fontă, suficient de mare pentru a ține cotletele într-un singur strat, la foc mediu-mare până la foarte fierbinte, aproximativ 5 minute. Rotiți în restul de 2 linguri. ulei.
Adăugați Cotletele de porc și căutați, fără să vă mișcați, până se rumenesc, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când sunt fierte, 1 până la 3 minute, în funcție de grosimea cotletelor.
Puneți jumătate de salată de morcovi și năut pe un platou. Aranjați Cotletele de porc deasupra și lingurați salata rămasă peste ele.
Se presară cu felii de chile.
* Chile din Africa de Nord-pastă de condimente; disponibil la magazinele alimentare bine aprovizionate.