Salată Marocană De Morcovi

Salată Marocană De Morcovi
Salata marocană de morcovi este o fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, stafide aurii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Salată Marocană De Morcovi, Salată Marocană De Morcovi, și SALATĂ MAROCANĂ DE MORCOVI CRUDI.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele pentru pansament cu biciul până se omogenizează; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Într-un castron mare, combinați morcovii, năutul și stafidele; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
MorcovMorcov
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansament; se amestecă bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte, amestecând ocazional. Chiar înainte de servire, presărați migdale și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
MigdaleMigdale

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista