Salată marocană de frunze de sfeclă sau brânză elvețiană (Salade de Blettes)

Salată marocană de frunze de sfeclă sau brânză elvețiană (Salade de Blettes)
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata marocană de frunze de sfeclă sau salată Elvețiană (Salade de Blettes) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de sfeclă, piper, harissa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tourte de Blettes (Chard elvețian și produse de patiserie cu mere), Rulouri Elvețiene De Inspirație Marocană, și Risotto de sfeclă și orz cu brânză elvețiană și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie. Aruncați usturoiul, sotând până ladoar parfumat, apoi adăugați bietul și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Chard ElvețianChard Elvețian
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Presărați puțină sare, boia de ardei, chimen și harissa și gătiți încă un minut, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
3
Se toarnă oțetul sau sucul de lămâie întigaie și gătiți încă un minut sau până când a început să se evapore.Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
4
Serviți latemperatura camerei.
5
* Harissa, un sos fierbinte din Africa de Nord, este disponibil la piețele din Orientul Mijlociu și la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la pereg-spices.com.pentru o harissa rapidă de casă, amestecați 1/4 cană sambal oelek sau altă pastă de chili fierbinte, 2 linguri ulei de măsline, 1 linguriță sare, 1 linguriță chimen măcinat și 1 linguriță coriandru măcinat într-un castron mic pentru a amesteca. Harissa se păstrează cel puțin o săptămână acoperită și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pastă De ChiliPastă De Chili
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
HarissaHarissa
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
6
Retipărit cu permisiunea Quiches, Kugels și Couscous: căutarea mea pentru gătitul evreiesc în Franța de Joan Nathan, 2010 Alfred A. Knopf, o divizie a Random House, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista