Salată marocană de frunze de sfeclă sau brânză elvețiană (Salade de Blettes)

Salată marocană de frunze de sfeclă sau brânză elvețiană (Salade de Blettes)
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Salata marocană de frunze de sfeclă sau salată Elvețiană (Salade de Blettes) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați frunze de sfeclă, piper, harissa și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tourte de Blettes (Chard elvețian și produse de patiserie cu mere), Rulouri Elvețiene De Inspirație Marocană, și Risotto de sfeclă și orz cu brânză elvețiană și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie. Aruncați usturoiul, sotând până ladoar parfumat, apoi adăugați bietul și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chard ElvețianChard Elvețian
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați puțină sare, boia de ardei, chimen și harissa și gătiți încă un minut, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Se toarnă oțetul sau sucul de lămâie întigaie și gătiți încă un minut sau până când a început să se evapore.Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Serviți latemperatura camerei.
5
* Harissa, un sos fierbinte din Africa de Nord, este disponibil la piețele din Orientul Mijlociu și la magazinele de produse alimentare de specialitate și de la pereg-spices.com.pentru o harissa rapidă de casă, amestecați 1/4 cană sambal oelek sau altă pastă de chili fierbinte, 2 linguri ulei de măsline, 1 linguriță sare, 1 linguriță chimen măcinat și 1 linguriță coriandru măcinat într-un castron mic pentru a amesteca. Harissa se păstrează cel puțin o săptămână acoperită și răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Pastă De ChiliPastă De Chili
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
HarissaHarissa
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Retipărit cu permisiunea Quiches, Kugels și Couscous: căutarea mea pentru gătitul evreiesc în Franța de Joan Nathan, 2010 Alfred A. Knopf, o divizie a Random House, Inc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista