Salată marinată de dovlecei și dovlecei galbeni

Salată marinată de dovlecei și dovlecei galbeni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii marinați și salata galbenă de dovlecei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 152 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână dovlecei, frunze de busuioc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Dovlecei Galbeni Marinată Rapid, Salată thailandeză tricoloră cu dovlecei și dovlecei galbeni, și Salată de Paste galbene la grătar și dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul, zahărul și 1/4 linguriță de sare până se dizolvă zahărul. Tăiați capetele de dovlecei și dovlecei; tăiați în panglici subțiri cu un cojitor în formă de harpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Se adaugă la amestecul de oțet. Acoperiți și răciți 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3
Aduceți o tigaie mică cu apă la fiert; adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Îndepărtați cu o lingură cu fante după 1 minut. Clătiți sub apă rece; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Adăugați busuioc în apă clocotită; îndepărtați imediat și clătiți sub apă rece. Rezervați 1 lingură de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Transferați usturoiul și busuiocul într-un robot de bucătărie și adăugați suc de lămâie, ulei de măsline, apă rezervată și restul de 1/4 linguriță de sare. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Scurgeți dovleceii și împărțiți-i în 4 farfurii. Se acoperă cu mozzarella cubată și se stropește cu ulei de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista