Salată marinată de dovlecei și dovlecei galbeni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii marinați și salata galbenă de dovlecei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 152 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână dovlecei, frunze de busuioc, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Dovlecei Galbeni Marinată Rapid, Salată thailandeză tricoloră cu dovlecei și dovlecei galbeni, și Salată de Paste galbene la grătar și dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, zahărul și 1/4 linguriță de sare până se dizolvă zahărul. Tăiați capetele de dovlecei și dovlecei; tăiați în panglici subțiri cu un cojitor în formă de harpă.
Se adaugă la amestecul de oțet. Acoperiți și răciți 2 ore sau peste noapte.
Aduceți o tigaie mică cu apă la fiert; adăugați usturoi.
Îndepărtați cu o lingură cu fante după 1 minut. Clătiți sub apă rece; pus deoparte.
Adăugați busuioc în apă clocotită; îndepărtați imediat și clătiți sub apă rece. Rezervați 1 lingură de lichid de gătit.
Transferați usturoiul și busuiocul într-un robot de bucătărie și adăugați suc de lămâie, ulei de măsline, apă rezervată și restul de 1/4 linguriță de sare. Procesați până la neted.
Scurgeți dovleceii și împărțiți-i în 4 farfurii. Se acoperă cu mozzarella cubată și se stropește cu ulei de busuioc.