Salată marinată de ciuperci și anghinare

Salată marinată de ciuperci și anghinare
Ciuperci marinate și salată de anghinare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 146 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sferturi de anghinare, ciuperci, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Salată De Anghinare Marinată, Salată marinată de cartofi și anghinare, și Salată marinată de năut și anghinare cu Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ciupercile in apa clocotita 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Așezați ciupercile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați restul de 7 ingrediente, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore.
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista