Salată marinată de ciuperci și anghinare
Ciuperci marinate și salată de anghinare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 146 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sferturi de anghinare, ciuperci, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Salată De Anghinare Marinată, Salată marinată de cartofi și anghinare, și Salată marinată de năut și anghinare cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti ciupercile in apa clocotita 2 minute.
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere.
Așezați ciupercile într-un castron.
Adăugați restul de 7 ingrediente, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 8 ore.