Salată Marinată
Reteta salata marinată poate fi făcută în aproximativ 23 de ore și 35 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 8 și costă 83 cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți mazăre, fasole verde, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată Marinată, Salată De Fasole Marinată, și Salată Marinată Rapidă.
Instrucțiuni
Se amestecă mazărea, porumbul, fasolea verde, pimentos, țelina, ardeiul gras și ceapa.
Într-o cratiță la foc mediu, combinați zahărul, piperul negru, sarea, uleiul și oțetul. Se aduce la fierbere și se toarnă peste salată; se amestecă bine pentru a acoperi. Se da la frigider 24 de ore.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Willamette Valley Vineyards Dijon clona Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate în fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.