Salată Marinată
Slaw marinat este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 125 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, varză napa, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 14 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Salată Marinată, Salată Marinată, și Habanero-cotlet de porc marinat cu muștar verde Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați varza și ardeii și puneți-le într-o strecurătoare care se sprijină pe un bol pentru a se scurge timp de 2 ore. Apoi puneți-l într-un borcan de zidărie.
Într-o cratiță mică, aduceți oțetul, zahărul, semințele de muștar și semințele de țelină la fiert.
Se toarnă peste varză și ardei. A se păstra la frigider timp de 3 zile înainte de servire.