Salată Lacinato Kale și Ricotta Salata

Salată Lacinato Kale și Ricotta Salata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Lacinato Kale și Ricotta Salata. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.15 pe portie. O porție conține 195 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, salată de ricotta grosieră, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați salată de kale și quinoa cu salată de ricotta, Kale Și Ricotta Salata Integrală Penne, și Fregola cu ardei la grătar, Kale, dovlecei și salată de Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lucrând în loturi, tăiați kale transversal în felii foarte subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
2
Bateți împreună șalota, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Aruncați kale și ricotta salata într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi bine, apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista