Salată Lacinato Kale și Ricotta Salata
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Lacinato Kale și Ricotta Salata. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă $1.15 pe portie. O porție conține 195 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, salată de ricotta grosieră, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați salată de kale și quinoa cu salată de ricotta, Kale Și Ricotta Salata Integrală Penne, și Fregola cu ardei la grătar, Kale, dovlecei și salată de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în loturi, tăiați kale transversal în felii foarte subțiri.
Bateți împreună șalota, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se combină bine.
Aruncați kale și ricotta salata într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi bine, apoi condimentați cu sare și piper.