Salată italiană și salată de plante

Salată italiană și salată de plante
Salata italiană de verdeață și ierburi este o fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 226 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți frunze de pătrunjel, piper, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Somon cu crustă de plante cu salată de verdeață mixtă, Salată de varză și verdeață mixtă cu vinaigret de plante medicinale, și Verdeață de câmp și salată de legume la grătar cu pansament cu ierburi de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați sucul de lămâie, coaja de lămâie, mierea, 1 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un blender. Cu mașina în funcțiune, amestecați treptat uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Aruncați salata, Andiva, măslinele, pătrunjelul și busuiocul într-un bol mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Condimentează salata cu mai multă sare și piper, după gust și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
AndiveAndive
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista