Salata italiană de tocat în scoici este o fără lactate garnitură. Această rețetă face 36 de porții cu 69 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pui, vinetă de usturoi prăjită, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Italiană De Tocat, Salată Italiană De Tocat, și Salată italiană chik ' n Chop.
Instrucțiuni
1
Gatiti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet; scurgeți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
2
Așezați ingredientele rămase, cu excepția vinaigretului, într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se toarnă vinaigreta peste salată; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
4
Umpleți cojile cu salată. Acoperiți și refrigerați până la 2 ore înainte de servire.