Salată Italiană De Romaine

Salată Italiană De Romaine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata italiană de Romaine. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei vegetal, măsline jumbo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată De Romaine, Salată De Romaine, și Salată De Romaine.

Instrucțiuni

1
Rulați fiecare lămâie pe blat cu palma mâinii, folosind o presiune ușoară (Acest lucru va ajuta la eliberarea sucurilor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
RolaRola
2
Tăiați 1 lămâie în jumătate; stoarceți sucul din fiecare jumătate. Folosiți suficiente lămâi până când aveți 1/4 cană suc de lămâie. Curățați și tocați mărunt usturoiul. Într-un borcan sau recipient bine acoperit, agitați sucul de lămâie, usturoiul, uleiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
SucSuc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Îndepărtați orice frunze exterioare limpezi din romaine și aruncați-le. Rupeți frunzele rămase de pe miez; clătiți cu apă rece. Scuturați excesul de apă și ștergeți pentru a se usca sau înfășurați frunzele într-un prosop de bucătărie curat sau un prosop de hârtie pentru a se usca. Rupeți frunzele în bucăți de mușcătură. Veți avea nevoie de aproximativ 10 căni de bucăți de romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Curățați ceapa; feliați ceapa și separați-o în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Într-un castron mare de sticlă sau plastic, așezați romaina, ceapa, măslinele și inimile de anghinare (cu lichid). Agitați din nou vinaigreta pentru a amesteca ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
VinetăVinetă
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
MăslineMăsline
CeapăCeapă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se toarnă vinaigreta peste ingredientele salatei și se aruncă cu 2 linguri mari sau clești de salată până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
7
Presărați crutoanele și brânza peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
BrânzăBrânză
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Caposaldo Chianti cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista