Salată italiană de pătrunjel și sfeclă
Rețeta salată italiană de pătrunjel și sfeclă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 166 calorii. Pentru $1.62 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de frunze de pătrunjel, suc de lămâie, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată de sfeclă, Bulgur și portocale cu vinetă de pătrunjel, Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen, și Paste Farfalle cu vinetă de sfeclă și Pesto de pătrunjel.
Instrucțiuni
Bateți împreună sucuri, ulei și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper într-un castron mare.
Tăiați sfecla, lăsând 1 inch de tulpini atașate, apoi coajați.
Folosind tulpini ca mâner, feliați sfecla subțire de hârtie (mai puțin de 1/8 inch grosime) cu feliator (purtați mănuși de protecție pentru a evita pătarea mâinilor), apoi tăiați feliile în bețe de chibrit foarte subțiri.
Se taie subțire ceapa cu slicer.
Aruncați sfecla, ceapa și pătrunjelul cu pansament și condimentați cu sare.
Lăsați să stea, aruncând ocazional, 30 de minute pentru a înmuia sfecla și a permite aromelor să se dezvolte.
Aruncați din nou și condimentați cu sare și piper înainte de a servi stropit cu ulei suplimentar.