Salată Italiană De Portocale
Salata italiană de portocale rețetă ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 4 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 205 calorii. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Această rețetă de la Kraft Recipes are 4 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, portocale, cap de salată romaine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Tort cu strat de șifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Italiană Portocaliu Roughy, și Tort Portocaliu Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați portocalele și ceapa într-un bol mare de salată.
Adăugați pansament; se amestecă ușor.
Se amestecă uniform amestecul de salată pe 4 farfurii de salată; se acoperă cu amestecul de portocale.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale]()
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.