Salată Italiană De Paste De Legume La Grătar

Salata italiană de Paste cu legume la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de roșii cherry, dovlecei de vară, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de paste italiene cu carne de porc la grătar, Salată De Paste De Legume La Grătar, și Salată De Paste De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați dovleceii, roșiile, ceapa, ciupercile și pansamentul într-un castron mare până când sunt bine acoperite.
Periați grătarul ușor cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Așezați legumele pe grătar, folosind lingura cu fante. Grătar descoperit la 4 până la 6 inci de la foc mediu 4 până la 5 minute, întorcându-se o dată și perindând cu pansamentul rămas în castron, până când este crocant. Refrigerați legumele descoperite într-un singur strat în timp ce faceți paste.
Pastele goale se amestecă în cratiță de 3 litri 2/3 plină cu apă clocotită. Se fierbe ușor descoperit 12 minute, amestecând ocazional.
Folosind același castron cu orice pansament rămas, amestecați împreună amestecul de condimente și apa rece; pus deoparte.
Scurgeți pastele; clătiți cu apă rece. Se agită pentru a se scurge bine.
Tăiați legumele la grătar în jumătate, dacă doriți; amestecați legumele și pastele în amestecul de condimente.
Se servește imediat sau se dă la frigider.