Salată Italiană De Paste De Legume La Grătar

Salată Italiană De Paste De Legume La Grătar
Salata italiană de Paste cu legume la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 54 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de roșii cherry, dovlecei de vară, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de paste italiene cu carne de porc la grătar, Salată De Paste De Legume La Grătar, și Salată De Paste De Legume La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați dovleceii, roșiile, ceapa, ciupercile și pansamentul într-un castron mare până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Periați grătarul ușor cu ulei vegetal sau pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Așezați legumele pe grătar, folosind lingura cu fante. Grătar descoperit la 4 până la 6 inci de la foc mediu 4 până la 5 minute, întorcându-se o dată și perindând cu pansamentul rămas în castron, până când este crocant. Refrigerați legumele descoperite într-un singur strat în timp ce faceți paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
BolBol
5
Pastele goale se amestecă în cratiță de 3 litri 2/3 plină cu apă clocotită. Se fierbe ușor descoperit 12 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Folosind același castron cu orice pansament rămas, amestecați împreună amestecul de condimente și apa rece; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Scurgeți pastele; clătiți cu apă rece. Se agită pentru a se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
8
Tăiați legumele la grătar în jumătate, dacă doriți; amestecați legumele și pastele în amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CondimenteCondimente
PastePaste
9
Se servește imediat sau se dă la frigider.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista