Salata italiană de măsline și ardei este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 189 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați Inimi gata de mâncare de romaine, oțet de vin, ardei pepperoncini și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Salată italiană de fasole și măsline, Imitator de sos de salată italiană Olive Garden, și Sandvișuri Italiene Cu Salată De Ton Cu Sos De Măsline Negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În castron mic, se amestecă ingredientele vinaigrette cu sârmă măturică, sau se agită în borcan cu capac etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
În castron mare, puneți ingredientele salatei.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Salată stropită cu vinaigretă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime