Salată Italiană De Legume Proaspete

Salată Italiană De Legume Proaspete
Salata italiană de legume proaspete este o fără gluten și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 53 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 3 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită miere, spanac pentru bebeluși, muștar măcinat și busuioc. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Salată Proaspătă De Legume Italiene, Salată De Legume Proaspete, și Salată De Legume Proaspete.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați ingredientele salatei. Într-un castron mic, bateți ingredientele de vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Chiar înainte de servire, se toarnă 3/4 cană de vinetă peste salată; aruncați pentru a acoperi. Puneți la frigider vinaigreta rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ați putea încerca este Kumeu River Village Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Satul Chardonnay De Pe Râul Kumeu
Satul Chardonnay De Pe Râul Kumeu
Acest vin a fost fermentat cu 25% în vechile baricuri de stejar francez și 75% în rezervoare din oțel inoxidabil, astfel încât există foarte puțină influență a stejarului fie asupra nasului, fie asupra Palatului. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se arate frumos, cu arome vii de tei și lămâie și o margine minerală, cu nuanțe de smochin și piersică albă.Gustul mediu greu arată, de asemenea, maturitate piersică, împreună cu mineralitate acidă crocantă, care conferă vinului o calitate răcoritoare de curățare. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine să bei cu pește și crustacee.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista