Salată italiană de legume cu sos cremos de usturoi

Salată italiană de legume cu sos cremos de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume italiene cu sos cremos de usturoi. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 170 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Un amestec de bulbi de fenicul, muștar dijon, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Sos De Salată Italian Cremos, Fără Grăsimi, Salată De Legume Rădăcinoase Cu Pansament Cremos De Hrean, și Salată Încărcată Cu Legume Cu Pansament Cremos De Mărar.

Instrucțiuni

1
Tăiați feniculul (rezervând frunze) și îndepărtați stratul exterior dur. Feliați subțire fenicul transversal și conopida pe lungime (1/8 inch). Feliați sparanghelul pe o diagonală (1/8 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
SparanghelSparanghel
FeniculFenicul
2
Combinați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Galbenusuri, usturoi, hamsii, mustar, suc de lamaie si 1/4 lingurita fiecare de sare si piper intr-un blender. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până când pansamentul este gros și emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
HamsiiHamsii
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Aruncați legumele cu suficient pansament pentru a acoperi. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SareSare
5
Se presară cu frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
1
Fontaleoni Vernaccia Disan Gimignano ' 07
1
* Gălbenușurile de ou din pansament nu sunt fierte. Pentru un pansament mai rapid, sigur pentru ouă, folosiți 2/3 cană de maioneză în locul gălbenușurilor și uleiului.* Legumele și pansamentul pot fi preparate cu 3 ore înainte și răcite separat (legume în pungi sigilabile căptușite cu prosoape de hârtie umede).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
LegumeLegume
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista