Salată Italiană De Cartofi Noi
Rețeta salată italiană de cartofi noi este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână vinaigretă balsamică, fasole, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată Italiană De Cartofi, Salată Italiană De Cartofi, și Salată Italiană De Cartofi.
Instrucțiuni
Tăiați fasolea în jumătate, dacă doriți. În caserola cu microunde de 2 litri, puneți fasolea, cartofii și apa. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 10 până la 12 minute, vasul Rotativ 1/2 se rotește la fiecare 4 minute, până când cartofii sunt fragede; scurgere.
Într-un vas mare de sticlă sau plastic, aruncați fasolea, cartofii și pansamentul.
Adăugați ceapa și măslinele; aruncă. Acoperiți și refrigerați 1 până la 2 ore sau până la răcire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.