Salată Italiană De Cartofi
Reteta Salata de cartofi Italian este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție conține 269 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați sirop de sorg, șalotă, bucată de salam și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată Italiană De Cartofi, Salată Italiană De Cartofi, și Salată Italiană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți primele 5 ingrediente și apă pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez la foc mediu-mare și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți; aruncați rozmarinul, usturoiul și frunzele de dafin.
Presărați cartofii cu sare; amestecați ușor pentru a acoperi. Se răcește 10 minute.
Între timp, salamul saut într-o tigaie antiaderentă de dimensiuni medii la foc mediu 1 până la 2 minute sau până când este crocant; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Bateți împreună șalota și următoarele 4 ingrediente.
Adăugați 1/3 cană de ulei de măsline într-un flux lent și constant, amestecând constant până se omogenizează.
Tăiați cartofii pe jumătate pe lungime. Aruncați împreună cartofi, amestec de oțet, rucola și tarhon.
Se adaugă sare și piper după gust. Se acoperă cu Salam Chiar înainte de servire.