Reteta salata italiana este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Această garnitură are 117 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei de salată pepperoncini, ceapă, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată Italiană Sub, Salată Italiană Mare, și Salată Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați salata verde într-un 4-qt. castron. Aranjați inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente peste salată. Acoperiți cu pansament; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco Tricolore
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Presărați piper negru crăpat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru Crăpate
3
Serviți imediat.
4
*1 (14-oz.) poate anghinare inimile, drenate, pot fi înlocuite.
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.