Salată Italiană
Reteta salata italiana este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. Această garnitură are 117 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ardei de salată pepperoncini, ceapă, salată iceberg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Salată Italiană Sub, Salată Italiană Mare, și Salată Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați salata verde într-un 4-qt. castron. Aranjați inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente peste salată. Acoperiți cu pansament; aruncați ușor pentru a combina.
Presărați piper negru crăpat, dacă doriți.
*1 (14-oz.) poate anghinare inimile, drenate, pot fi înlocuite.