Salată Haricots Verts

Salată Haricots Verts
Nevoie de un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata Haricots Verts ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, piper, haricots verts și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 69%. Încercați Salată Haricots Verts, Salată Haricots Verts cu cremă de trufe, și Somon prăjit cu salată de Haricots Verts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și usturoiul într-o tigaie mică la foc mediu; gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
3
Combinați amestecul de usturoi, 1 lingură nuci, oțet, 1/4 linguriță sare, piper și busuioc într-un robot de bucătărie; puls până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Gatiti fasolea in apa clocotita 4 minute sau pana cand este crocanta-frageda; scurgeți. Clătiți sub apă rece; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați amestecul de busuioc și restul de 1/4 linguriță de sare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se presară cu 2 linguri nuci și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista