Salată Grecească Feta

Salată Grecească Feta
Reteta salata feta grecească ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 15 minute. Această rețetă servește 10 și costă 85 de cenți pe porție. Această garnitură are 167 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta de roșii și busuioc, oregano, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Salată Grecească Feta, Salată de Paste grecești cu Fetan și pui, și Salată grecească cu brânză feta prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pe un platou de servire, stratificați roșiile și ceapa. Se acoperă cu brânză feta și măsline. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul și oregano; stropiți peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista