Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata grecească de legume Rotini. Această rețetă servește 6 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați piper, brânză feta de roșii-busuioc, măsline kalamatan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Fetan Zesty și salată de legume Rotini, Salată de legume grecești cu vinetă grecească de casă, și Salată De Legume Grecești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere. Clătiți pastele sub apă rece; se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Combinați Roșia, ceapa și ardeiul gras; adăugați la paste. Se amestecă măslinele și următoarele 3 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Aluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Adăugați vinetă și aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime