Salată Grecească De Creveți La Grătar

Salata grecească de creveți la grătar este o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 286 calorii. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pâini pita, ulei de măsline plus suplimentar, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată grecească de orzo și creveți la grătar cu vinetă de muștar-mărar, Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, și Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Bateți împreună 2 linguri de suc de lămâie, 3 linguri de ulei, jumătate de oregano, jumătate de usturoi și sare și piper după gust într-un castron mare.
Amestecați ușor roșiile, castraveții și ceapa în pansament și lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce faceți grătarul.
Bateți împreună restul de 2 linguri de suc de lămâie și restul de oregano și usturoi într-un castron mare. Se amestecă creveții până se acoperă bine și se marinează la temperatura camerei 10 minute.
Periați ușor pitas și ardeiul gras pe ambele părți cu puțin ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați pitas pe un raft Uns cu ulei, setați 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până se rumenesc și ușor crocanți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte, apoi transferați-l într-un raft pentru a se răci (pitas va continua să fie crocant pe măsură ce se răcesc).
Ardei gras la grătar până se înmoaie, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Adăugați uleiul de lingură rămas la creveți și aruncați pentru a acoperi. Filetați 4 creveți pe lungime, fiecare orientat în aceeași direcție (astfel încât creveții se vor așeza plat pe grătar), pe fiecare frigăruie fără aglomerare. Condimentați creveții cu sare și piper.
Creveți la grătar până când sunt gătite, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Rupeți pitas în bucăți de mușcătură și tocați grosier ardeiul gras.
Scoateți creveții din frigarui și amestecați ușor în amestecul de roșii cu pitas, ardei gras, feta și sare și piper după gust.