Salată Grecească De Castraveți

Salată Grecească De Castraveți
Reteta salata de castraveti grecesti ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 20 minute. Această rețetă servește 4. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, pătrunjel, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Grecească De Castraveți, Salată Grecească De Castraveți, și Salată Grecească De Castraveți Și Roșii.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel. Aruncați cu castraveți, roșii cherry și fâșii de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii CherryRoșii Cherry
Ardei GrasArdei Gras
CastraveteCastravete
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Grecul poate fi asociat cu Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Zmeura coaptă și fructele de prune damson se amestecă pe gust cu note de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista