Salata grecească de cartofi este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați kalamata, roșii, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată grecească de cartofi II, Salată Grecească De Cartofi, și Salată Grecească De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Dacă cartofii sunt mari, tăiați în jumătate. În cratița de 3 litri, așezați coșul cu aburi în apă de 1/2 inch (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Tigaie Cu Sos
2
Așezați cartofii în coșul cu aburi. Acoperiți bine și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Aburiți 18 până la 22 de minute sau până se înmoaie; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
3
Într-un vas mare de sticlă sau plastic, bateți toate ingredientele de pansament cu lămâie cu sârmă până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați cartofii și ingredientele rămase pentru salată, cu excepția brânzei, la pansament; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
5
Serviți imediat sau acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.