Salata grecească ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 189 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 12 și costă $1.57 pe portie. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Găini și dovlecei Cornish ușor la grătar cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, Avocado grecesc și salată de pui la grătar cu pansament grecesc, și Salată de legume grecești cu vinetă grecească de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul, sucul de lămâie, oregano și menta. Se condimentează cu sare și piper. Într-un castron mare, combinați romaine, roșii, castraveți, brânză și măsline. Aruncați salata cu pansamentul și serviți imediat.