Salată Glazurată De Tofu-Ciuperci

Salată Glazurată De Tofu-Ciuperci
Salata glazurată de Tofu-ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 178 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tofu, ulei vegetal, roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Miso-fripturi de tofu glazurate cu salată de fasole și șuvițe de ouă, Salată de tofu de năut (salată birmaneză cu Tofu Shan), și Tofu Glazurat Cu Soia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul. Într-un castron mic, combinați ketchup-ul, sosul de soia, sherry și uleiul de susan. Într-un alt castron mic, amestecați 1 lingură de sos de ketchup cu sucul de lămâie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
2
Aranjați capacele de ciuperci pe o foaie de prăjituri, cu tulpina în jos; periați cu uleiul vegetal și condimentați cu sare și piper. Se fierbe la 6 inci de la foc timp de 4 minute, rotind tigaia dacă este necesar, până se rumenesc. Întoarceți capacele și fierbeți timp de 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
CiuperciCiuperci
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
3
Ungeți capacele cu puțin sos de ketchup și fierbeți timp de 30 de secunde, sau până când sunt crocante și rumenite profund. Întoarceți, periați din nou cu sos și fierbeți timp de 30 de secunde mai mult. Stivați capacele și feliați-le în benzi de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
SosSos
4
Pe foaia de prăjituri, periați tofu pe ambele părți cu o parte din sosul de ketchup. Se fierbe timp de 1 minut, sau până se rumenesc profund și crocant. În timp ce sunteți încă pe foaie, tăiați ușor în cuburi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Cookie-uriCookie-uri
SosSos
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Într-un castron, aruncați ciupercile, scallionul, roșiile și mugurii cu sosul de lămâie; condimentează cu sare și piper. Folosind o spatulă, transferați tofu în salată, aruncați ușor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
Ceapa VerdeCeapa Verde
VarzăVarză
TomateTomate
LămâieLămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista