Salată Germană De Conopidă Prăjită
Salata de conopidă prăjită germană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 81 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 213 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oțet, conopidă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Germană De Cartofi Prăjiți, Salată De Conopidă Prăjită, și Salată Italiană De Conopidă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Răspândiți conopida într-un singur strat pe foaia de biscuiți antiaderentă; pulverizați conopida cu spray de gătit.
Se presară sare și piper; aruncă bine. Prăjiți 15 minute. Se amestecă; prăjiți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până se înmoaie și se rumenesc.
Între timp, în tigaie de 10 inci, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Îndepărtați cu lingura cu fante pe placa căptușită cu un prosop de hârtie. Gatiti ceapa in picaturi de bacon, amestecand ocazional, pana devin aurii.
Îndepărtați cu lingura cu fante pe farfurie cu slănină.
Într-un castron mare, aruncați conopida prăjită, slănina și ceapa. Într-un castron mic, bateți uleiul, oțetul, zahărul, muștarul și boiaua cu biciul până se omogenizează.
Se toarnă pansamentul peste amestecul de conopidă; aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper după gust. Capac; la frigider cel puțin 1 oră până la răcire sau peste noapte.