Salată Germană De Cartofi
Salata de cartofi germană este o fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 435 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată Fierbinte De Cartofi Germani, Salată Fierbinte De Cartofi Germani, și Salată Germană De Cartofi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați cartofii într-o oală de dimensiuni medii și acoperiți-i cu suficientă apă pentru a se extinde la 2 centimetri deasupra suprafeței cartofilor. Sare apa și se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Continuați să gătiți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scurgeți și feliați în runde de 1/4 inci.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu-mare. Odată crocant, așezați-l pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și sfărâmați-o în bucăți mici.
Se toarnă grăsimea topită, rezervând 1/4 cană în tigaie. Întoarceți focul la mediu și adăugați ceapa. Gatiti pana la translucid si abia incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Bateti in otet, zahar, mustar si sare si amestecati pana se ingroasa si bubuie.
Adăugați cartofii feliați, fierți și aruncați pentru a acoperi. Se acoperă cu slănina sfărâmată și se ornează cu arpagicul.
Vin recomandat: Dornfelder, Riesling
Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru German. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder]()
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Un vin foarte gustos, puternic, cu aromă pronunțată și culoare roșie închisă bogată. Are o aromă delicioasă de cireșe, fructe de pădure roșii și prune cu taninuri decente și netede. Dulceața sa este plăcută și armonică, ceea ce o face plăcută pentru iubitorii de vinuri nu prea uscate.Un însoțitor delicios la deserturi și brânză, dar și la mâncăruri la grătar și afumate. Este, de asemenea, un vin pentru plăcere și un capac de noapte foarte gustos