Salată Germană De Cartofi
Salata Germană de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 292 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cartofi, muștar de cereale dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salată Fierbinte De Cartofi Germani, Salată Germană De Cartofi, și Salată Germană De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și 1 lingură de sare într-o oală mare și acoperiți cu apă rece până când nivelul apei este la 1 inch deasupra cartofilor. Se pune la foc mediu-mare până la fierbere. Reduceți căldura la mediu și fierbeți până când un cuțit de tocat poate fi introdus în cartofi fără rezistență, 10-15 minute. Se strecoară cartofii și se lasă deoparte.
În timp ce cartofii se gătesc, puneți slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare până când sunt crocante.
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, lăsând cât mai multă grăsime topită în tigaie.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 3 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa în tigaie cu grăsime de slănină și gătiți la foc mediu până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mic, amestecați oțet, zahăr, muștar, 2 lingurițe de sare și piper pentru a face pansamentul.
Așezați cartofii, slănina, ceapa, pătrunjelul și arpagicul într-un castron mare.
Adăugați pansament și aruncați ușor pentru a combina.
Lăsați să stea timp de 10 până la 15 minute pentru a permite aromelor să se amestece, apoi serviți imediat cât este încă cald.