Salată Fiesta cu sos cremos de portocale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata Fiesta cu pansament cremos de portocale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, portocale, nuci de plantat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de pui cu portocale mandarine cu sos cremos de iaurt cu vanilie portocalie, Salată de salată Boston cu sos cremos de portocală-șalotă, și Salată ușoară de curcan rămasă cu sos cremos de Mac portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți coaja de la 1 portocală; așezați într-un castron mic. Ținând portocalele peste același castron, secționați toate portocalele, rezervând suc în castron. (Vezi Sfat.) Puneți deoparte secțiunile portocalii.
Adăugați mayo și zahăr la amestecul de suc; se amestecă bine.
Așezați jicama în centrul platoului; înconjoară cu portocale, mere și sfeclă.
Stropiți cu amestec de maioneză. Se acoperă cu semințe de rodie și nuci.