Hot ni salata Unixcoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 58 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole, hamsii plate, frunze de busuioc sfâșiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Pui Fierbinte, Salată Fierbinte Ni Unixcoise, și Salata Ni Unixcoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți fasolea într-un coș cu aburi și aburiți peste 1 inch de apă clocotită până când sunt crocante-fragede, 4 minute; transferați într-o tigaie mare de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Strângeți ușor roșiile și adăugați-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați măslinele, ardeiul gras, hamsiile și busuiocul, aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5
Ungeți fripturile de ton cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Setați tonul pe legume. Nestle 4 ramekins printre legume și sparge un ou în fiecare ramekin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Friptură De Ton
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mandarine, Fiecare
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
6
Stropiți ouăle cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Prăjiți tonul, legumele și ouăle în centrul cuptorului timp de 15 minute, până când peștele este ușor rar în centru și albusurile sunt așezate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță Brite
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Între timp, într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de ulei cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Stropiți pansamentul peste legume și fripturi de ton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și Burgundia albă. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.