Salată Fierbinte Ni Unixcoise
Hot ni salata Unixcoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 58 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fasole, hamsii plate, frunze de busuioc sfâșiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Salată De Pui Fierbinte, Salată Fierbinte Ni Unixcoise, și Salata Ni Unixcoise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți fasolea într-un coș cu aburi și aburiți peste 1 inch de apă clocotită până când sunt crocante-fragede, 4 minute; transferați într-o tigaie mare de prăjire.
Strângeți ușor roșiile și adăugați-le în tigaie.
Adăugați măslinele, ardeiul gras, hamsiile și busuiocul, aruncați cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ungeți fripturile de ton cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Setați tonul pe legume. Nestle 4 ramekins printre legume și sparge un ou în fiecare ramekin.
Stropiți ouăle cu 1 lingură de ulei și condimentați cu sare și piper
Prăjiți tonul, legumele și ouăle în centrul cuptorului timp de 15 minute, până când peștele este ușor rar în centru și albusurile sunt așezate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare.
Între timp, într-un castron mic, bateți restul de 1/4 cană de ulei cu sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Stropiți pansamentul peste legume și fripturi de ton.
Transferați pe farfurii și serviți imediat.