Salata fierbinte de cartofi germani III ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 156 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 388 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper măcinat, oțet distilat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. O mulțime de oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Salată Germană De Cartofi, Salată Germană De Cartofi, și Salată Fierbinte De Cartofi Germani.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Se scurge,se răcește și se taie subțire.
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte, rezervând picături.
6
Se sotează ceapa în picături de slănină până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Ceapă
7
Într-un castron mic, amestecați împreună făina, zahărul, sarea, semințele de țelină și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelină
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
8
Se adaugă în ceapa sotată și se gătește și se amestecă până la bule, apoi se scoate de pe foc. Se amestecă apă și oțet, apoi se întoarce la aragaz și se aduce la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă timp de un minut. Amestecați cu grijă slănina și cartofii feliați în amestecul de oțet/apă, amestecând ușor până când cartofii sunt încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Oțet
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită