Salată Feta-Cuscus

Salată Feta-Cuscus
Salata feta-cuscus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $2.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 312 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cuscus, busuioc, frunze de spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Cuscus Cu Struguri Și Feta, Salată de sparanghel, Fetan și cuscus, și Salată israeliană de cuscus cu sparanghel și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți apa într-un vas mic pentru microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când apa fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se ia de pe foc și se amestecă cuscusul. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau până când lichidul este absorbit; puf cu o furculiță. Se pune lingura pe o foaie de copt și se întinde într-un strat subțire; lăsați să stea 7 minute sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Combinați roșiile, următoarele 5 ingrediente și 1/4 cană de pansament într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați cuscusul răcit la amestecul de pătrunjel și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
5
Combinați spanacul și 1/4 cană de pansament; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Așezați amestecul de spanac pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale. Se acoperă cu amestec de cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista