Salată Farro De Legume La Grătar

Salată Farro De Legume La Grătar
Salata de legume Farro la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de spanac pentru copii, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată Farro cu roșii și dovlecei la grătar, Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii, și Supă de linte și legume Farro.

Instrucțiuni

1
Clătiți farro sub apă rece. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați 2 1/2 căni de apă și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați farro; se încălzește la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FarroFarro
3
Se scurge, dacă este necesar, și se lasă deoparte.
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți ardeii, sparanghelul și roșiile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
ArdeiArdei
6
Așezați ardeii și sparanghelul în coșul de grătar sau direct pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 7 până la 9 minute, întorcându-vă ocazional, până când legumele sunt crocante, adăugând roșii în ultimele 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SparanghelSparanghel
TomateTomate
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Într-un castron mic, amestecați oțet de vin roșu, suc de lămâie, coajă de lămâie, muștar, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MuștarMuștar
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Pentru a servi, aruncați farro și spanacul în 3 linguri de pansament. Aranjați farro pe platoul de servire și așezați legumele la grătar deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SpanacSpanac
FarroFarro
9
Stropiți restul de pansament peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista