Salata de legume Farro la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de spanac pentru copii, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Salată Farro cu roșii și dovlecei la grătar, Cina de duminică: cozi de homar la grătar cu Farro cald, porumb prăjit și salată de roșii, și Supă de linte și legume Farro.
Instrucțiuni
1
Clătiți farro sub apă rece. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați 2 1/2 căni de apă și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați farro; se încălzește la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
3
Se scurge, dacă este necesar, și se lasă deoparte.
4
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Ungeți ardeii, sparanghelul și roșiile cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Ulei De Măsline
Tomate
Ardei
6
Așezați ardeii și sparanghelul în coșul de grătar sau direct pe grătar. Acoperiți grătarul; gătiți la foc mediu 7 până la 9 minute, întorcându-vă ocazional, până când legumele sunt crocante, adăugând roșii în ultimele 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Tomate
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Într-un castron mic, amestecați oțet de vin roșu, suc de lămâie, coajă de lămâie, muștar, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin Roșu
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Muștar
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Pentru a servi, aruncați farro și spanacul în 3 linguri de pansament. Aranjați farro pe platoul de servire și așezați legumele la grătar deasupra.