Salata Fajita cu sos cremos de coriandru-Lime este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Un amestec de măsline, coajă, fasole pinto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Salată de fajita cu somon de lime Chile cu vinetă de lime de coriandru, Pui Cu Sos Cremos De Coriandru-Lime, și Somon prăjit în tigaie cu sos cremos de lime de coriandru.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați pui; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați amestecul de pui; saut 8 minute sau până când puiul este gata. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Împărțiți salata verde și următoarele 6 ingrediente (salată prin roșii) între 4 boluri; se acoperă cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.