Salată Emerald City-Salată Panzanella

Salată Emerald City-Salată Panzanella
Reteta Salata Emerald City - salata Panzanella este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acest fel de mâncare are 837 calorii, 22g de proteine, și 64G de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pâine rustică, oțet de vin, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată Emerald City Kale, Chard și orez, Tort de ulei de măsline Emerald City Artichoke cu umplutură de Kiwi și glazură de frișcă, și Salată De Smarald pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Ungeți pâinea feliată cu pesto și grătați până se carbonizează ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scoateți pâinea de pe grătar, tăiați-o în cuburi de 1 inch și adăugați-o într-un bol de servire. Amestecați ușor roșiile, cașul de brânză și verdeața mixtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De BrânzăBrânză De Brânză
Verde MixtVerde Mixt
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Adăugați oțetul, muștarul, șalotul, usturoiul, cimbrul, maghiranul, oregano, uleiul de măsline și sarea și piperul, după gust, într-un robot de bucătărie. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
MaghiranMaghiran
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Se toarnă vinetă peste salată lăsați-o să se înmoaie în pâine timp de 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista