Salată elvețiană de brânză și Rucola

Salata elvețiană de Bietă și Rucola este o fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bietă, brânză de capră, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Salată Elvețiană Și Bulgară, Brânză Elvețiană Cu Salată De Ouă Poșate, și Salată De Grădină Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, topiți untul și sotati migdalele până când încep să devină aurii.
Scoateți din tigaie cu o lingură pliată și sareți ușor.
Aruncați verdeața cu vinaigreta și împărțiți-o între șase farfurii.
Presărați migdalele calde și radeți puțină brânză de capră peste fiecare salată.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;