Salată dublă de dovlecei și fasole
Salata dublă de dovlecei și fasole ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 332 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de fasole, sare, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată de dovlecei de fasole albă și nucă, Salată de dovlecei și fasole neagră fumurie, și Salată de quinoa, fasole neagră și dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Tăiați toate dovleceii și dovleceii în treimi, apoi tăiați fiecare treime în bastoane sau bețișoare. Aranjați-le într-o tigaie mare și acoperiți-le bine cu uleiul. Sincer, cel mai bun mod de a face acest lucru este să turnați uleiul și apoi să fumați totul în tigaie cu mâinile. Introduceți tigaia în cuptor și prăjiți dovleceii timp de aproximativ 30 de minute, timp în care bastoanele trebuie fierte și aurii la margini.
În timp ce se întâmplă acest lucru, gătiți fasolea fava (și merită cu adevărat să le scoateți din piele; vezi instrucțiunile pentru minestrone la pagina 2
și fasolea verde separat în apă clocotită sărată până se înmoaie, apoi scurgeți-le și reîmprospătați-le pe amândouă cufundându-le în apă cu gheață și apoi scurgându-le din nou.
Când bastoanele de dovlecei sunt reci, puneți-le într-un castron cu cele două fasole și îmbrăcați-le cu suc de lămâie; dovleceii ar trebui să fie suficient și, de dorit, uleioși pentru a nu avea nevoie de ploaie suplimentară aici. Tăiați busuiocul și pătrunjelul și adăugați-le în castron, amestecând totul ușor (din nou, doar mâinile este cel mai ușor) pentru a evita zdrobirea bastoanelor.
Verificați condimentul și adăugați sare și piper după cum este necesar, decantați într-un vas de servire curat și presărați peste orice bucăți de busuioc și pătrunjel se agață de tocător.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;