Salata Dolmas este o fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 252 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de orez, ulei de măsline, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Salată Farro Dolmas, Dolmas Pilaf, și Dolmele Mele Preferate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - o tigaie de 4 până la 6 litri la foc mediu, amestecați nucile de pin și 1/4 cană de ceapă verde în ulei până când nucile încep să se rumenească și ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Nuci De Pin
Ceapă
Nuci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se amestecă orezul, bulionul de pui, frunzele de struguri și 1/4 cană de saramură rezervată, sucul de lămâie, stafidele și piperul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit și orezul este fraged pentru a mușca, 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Frunze De Struguri
Suc De Lămâie
Stafide
Piper
Saramură
Orez
3
Amestec de orez pufos cu o furculiță; se amestecă pătrunjelul, mărarul și restul de 1/4 cană de ceapă verde. Salată de movilă pe un platou și garnisiți cu sferturi de lămâie, dacă doriți.