Salată de șuncă și mazăre cu ochi negri cu șuncă la cuptor cu portocale
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Salata de șuncă și mazăre cu ochi negri cu șuncă la cuptor cu portocale ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 89%. Încercați Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați mazăre și frunze de dafin. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute.