Salată de șuncă și coajă
Salata de șuncă și coajă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 392 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Coajă Verde, Salată De Coajă De Grădină, și Salată De Coajă De Castraveți.
Instrucțiuni
Umpleți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați pastele cu coajă și gătiți până când pastele sunt fragede, dar ferme până la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgeți.
Amestecați mazărea, șunca, brânza Cheddar, ceapa, maioneza, uleiul vegetal, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un bol mare; adăugați pastele fierte și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 oră sau până când se răcește complet, înainte de servire.