Salata de șuncă și coajă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 392 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Salată De Coajă Verde, Salată De Coajă De Grădină, și Salată De Coajă De Castraveți.
Instrucțiuni
1
Umpleți o oală cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Amestecați pastele cu coajă și gătiți până când pastele sunt fragede, dar ferme până la mușcătură, aproximativ 11 minute; scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Amestecați mazărea, șunca, brânza Cheddar, ceapa, maioneza, uleiul vegetal, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un bol mare; adăugați pastele fierte și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 1 oră sau până când se răcește complet, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Paste Fierte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)