Salată de șuncă și ceapă prăjită
Salata de ceapă cu slănină și friptură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără lactate servește 1 și costă $3.53 pe portie. O porție conține 631 calorii, 15g de proteine, și 47G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână pâine, ulei de măsline, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de citrice cu slănină și ceapă roșie, Salată caldă de cartofi cu slănină și ceapă, și Salată de cartofi cu slănină și ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Aranjați pene de ceapă pe o parte a unei tăvi de copt.
Stropiți cu linguri de ulei de măsline și condimentați. Puneți la cuptor și prăjiți timp de 15 minute.
Între timp, gătiți mazărea în apă clocotită timp de 2 minute, scurgeți și clătiți în apă foarte rece. Pune deoparte.
Faceți pansamentul amestecând încă o lingură de ulei, oțet, muștar și condimente. Întoarceți ceapa și puneți feliile de slănină și pâinea lângă ele pe tava de copt.
Stropiți uleiul rămas peste pâine. Puneți tava la cuptor pentru încă 12 minute, până când slănina și pâinea sunt aurii.
Puneți salata și mazărea într-un castron, adăugați pansamentul și aruncați pentru a combina. Aranjați ceapa și pâinea deasupra. Rupeți ușor slănina și împrăștiați-o.
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline, dacă doriți, și mâncați imediat.