Salata de vită cu cartofi și cornichoni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 1516 calorii, 138g de proteine, și 96G de grăsime fiecare. Pentru $7.4 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de șalotă, pătrunjel cu frunze plate, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare sunt Salată De Vită Cu Cartofi Și Cornichoni, Cartofi noi cu cornichoni și smântână, și Cârnați Cu Cartofi Zdrobiți Și Cornichoni.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați cartofii pe un pătrat de folie de 12 inci, apoi înțepați fiecare cu o furculiță și înfășurați în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră. (Cartofii se fac atunci când un cuțit mic străpunge ușor centrele.) Desfaceți cartofii și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
1
Reîncălziți carnea de vită într-un vas mic de copt, acoperit, în cuptor sau în cuptorul cu microunde până se încălzește. În timp ce carnea de vită se încălzește, amestecați oțet, muștar, șalotă, zahăr, sare și piper într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până când pansamentul este emulsionat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Muștar
Oțet
Piper
Zahăr
Carne De Vită
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bateti
Cuptor Cu Microunde
Bol
Cuptor
2
Aburiți fasolea într-un abur pus peste apă clocotită, acoperită, până când este fragedă, aproximativ 5 minute. Între timp, curățați cartofii și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch, transferându-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați fasole fierbinte la cartofii încălziți împreună cu 2 linguri de vinaigretă, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
Cartofi
Fasole
4
Tapetați un platou sau 4 farfurii cu frunze de salată și aranjați amestecul de cartofi deasupra. Aruncați carnea, cornichonii și pătrunjelul cu vinaigreta rămasă și movila deasupra amestecului de cartofi.