Salată de vinete și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de vinete și roșii. Această rețetă servește 10 și costă 91 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 262 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de roșii de friptură de vită, piper măcinat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Salată De Vinete, Roșii Și Mozzarella, Salată de vinete și roșii la grătar, și Salată De Vinete Și Roșii La Grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu (350 până la 232°).
Ungeți feliile de vinete și roșii cu ulei și condimentați uniform cu sare și piper.
Periați grătarele de gătit curate. Grătiți la foc mediu direct, cu capacul închis cât mai mult posibil, până când legumele sunt fragede și frumos marcate, întorcându-se o dată. Vinetele vor dura aproximativ 8 minute, iar roșiile vor dura 2 până la 4 minute.
Scoateți de pe grătar așa cum sunt gata.
Împărțiți vinetele, roșiile, brânza și busuiocul între patru farfurii.
Stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline sau sosul preferat de salată, dacă doriți.