Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Salata de vinete usturoi cu sos de roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 89 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, chimen măcinat, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stive de roșii și vinete Garlicky, Vinete usturoi, roșii și busuioc Bobolis, și Spread de vinete și roșii Garlicky (Mirza Ghasemi) din ' noua bucătărie Persană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare prevăzută cu un coș mare cu aburi, aduceți 1/2 inch de apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați vinetele și usturoiul la abur. Acoperiți cratița și aburiți vinetele la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Între timp, într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați roșiile tocate și sucurile lor împreună cu coriandru, chimen, boia și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Scurgeți vinetele aburite și usturoiul într-o strecurătoare, apăsând ușor pentru a extrage orice exces de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Transferați într-un castron și zdrobiți fin usturoiul și zdrobiți grosier vinetele cu o furculiță, apoi răzuiți-le pe amândouă în sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați sucul proaspăt de lămâie și fierbeți la foc moderat timp de 5 minute, amestecând de câteva ori. Condimentați vinetele cu sare și piper și transferați-le într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți salata de vinete la temperatura camerei sau ușor răcită.