Salată de vinete la grătar cu nuci
Salata de vinete la grătar cu nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 297 calorii. Această rețetă vegană servește 8 și costă $1.18 pe portie. Un amestec de coriandru, nuci, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Salată de vinete la grătar cu nuci, Busuioc violet și salată de dovlecei de vară la grătar cu nuci, și Salată de pană Radicchio la grătar cu linte, miere și nuci condimentate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți feliile de vinete și jalapeo peste tot cu ulei și condimentați cu sare. Puneți vinetele la grătar la foc moderat până când sunt carbonizate frumos și fragede, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați vinetele pe o suprafață de lucru și lăsați să se răcească. Grătiți jalapeo-ul, rotind, până când este carbonizat și aproape fraged, aproximativ 4 minute. Curățați și semănați jalapeo, apoi tocați-l mărunt.
Tăiați vinetele în zaruri de 1/2 inch.
Într-un castron mare, combinați coriandrul, oțetul și usturoiul.
Adăugați vinetele, jalapeo, roșiile și ceapa, condimentați cu sare și aruncați.
Se ornează cu nucile și se servește cu pâine plată la grătar.