Salată De Vinaigretă De Cimbru

Salată De Vinaigretă De Cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați salata de vinaigretă de cimbru. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, oțet de cidru, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de nucă prăjită cu mere și vinetă de cimbru, Salată de pește-spadă și vinete la grătar cu vinetă de miere-cimbru, și Salată de rucola cu mure și Chevre cu vinegretă de mure-cimbru.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac etanș, combinați uleiul, oțetul, sucul de lămâie, cimbru, sare și piper; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se servește cu salată. A se păstra la frigider; agitați înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Beaulieu Vineyard Carneros Chardonnay
Culoare fină de aur galben-verde. Fructul opulent, înainte, se manifestă puternic cu arome bogate, de miere de pere și extract de vanilie, cu tonuri de ierburi proaspete și marțipan. Arome foarte pline, luxuriante dezvăluie integrate, de obicei Carneros, mere coapte și fructe piersic combinate cu elementele picante de vanilie-scorțișoară de stejar. Finisajul este cremos, rotund și prăjit, nici "charry", nici rășinos, stejarul a echilibrat fin fructul puternic. Acesta este un vin luxos texturat, cu extract ridicat; o folie excelentă pentru mâncăruri bogate în pește, pui sărat sau o friptură de vițel.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista